VIII. CSALÁNLEVES Fesztivál

 

KEZDŐLAP

BEKÖSZÖNTŐ

PROGRAM

ELŐADÓK

ELŐZMÉNYEK

KÉPEK

KAPCSOLÓDÓ LINKEK

HASZNOS

HONLAP 2003 

Taláncsalánnálascnálat...

És akkor L. úgy gondolta, megkóstolja a csalánlevest, de telítve a fesztivál hangulatától, annyira nem tudott koncentrálni, hogy a külön készített csípős adalékanyagot itta meg, tányérból. Majd a kerticsap alá feküdt, kiitta Békéscsaba ivóvízkészletét és átment Süsübe.
És akkor a Jókai Színházat becsomagoló művész úgy gondolta, hogy az első este hazamegy a vonattal, mert a család nyaralni megy. Maradt, és csomagolt és csomagolt és csomagolt.
És akkor a sárfestők előadása alatt valaki elzárta a vászon megújulását elősegítő slagot. Majd kiderült, hogy a valaki kertészeti szaktevékenysége csupán mellékállás, eredetileg sírásó.
És akkor a fesztivál kezdete előtt 2 perccel kiderült, hogy nem elég az amper. Majd 1 perccel a kezdés előtt lett aggregátor /idősfejlesztő/.
És akkor a tűzönjáró előadta műfogsora elkészítésének nehézségeit, mintegy ráhangolva a tábor vállalkozókat a parázsszőnyegen való átkelésre.
És akkor Á. tanár úr úgy gondolta, indul máshová nyaralni. Majd másnap sápadtan bár, de tovább oktatott.
És akkor H. észrevette, hogy nincs hálózsákja. Majd meglepődött, mert reggelre valaki alátuszkolt egy plédet.
És akkor B., majd K., sőt P. és felhívtak, hogyha már Csalánleves Feszt, ilyen életmódizé, akkor árulnának ezoterikus könyveket, gyógyteákat...
És akkor döge volt a töknek, sőt töke volt a dögnek...
És akkor Gy. megijedt, hogy megsérti a tér- idő kontinuumot, és találkozik magával. Majd megsértette magát és találkozott a tér- idő kontinuummal.
És akkor gondold Te is, hogy kilátogatsz a tanyavilágba, amolyan szoci- pszicho- musico- szexológiai feltöltődésre.
És akkor megismered a Csalánleves hangulatát, ami olyan, mint megkóstolni magát a csalánlevest.
Bátran meríts, és meglátod, meghallod, megérzed, hogy nem csíp, nem vág, nem rúg, nem harap, nem kiabál veled, nem néz rád csúnyán, és ha akarod még békén is hagy.

És gondolhatod, hogy lesznek koncertek és vetítések és performanszok és happeningek, akciók, installációk és istállóakciók...
Majd meglátod?
...taláncsalánnálascnálaT

Á&T

 

 

INSTANT Honlap - Gyorsan összedobtuk, hogy legyen!!! (Tavaly jobb volt!?)